AVÍS LEGAL

En compliment de Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 i la llei orgànica 3/2018 de 5 de desembre de Protecció de Dades Personals i de Garantia dels Drets Digitals l’informem que les dades per vostè proporcionades seran objecte de tractament per part d’ASSEGURANCES PLA BRUNET, S.L. amb CIF B60218922, amb domicili a SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ (BARCELONA), C.P. 08512, CARRER SANTIAGO RUSIÑOL Núm. 6, amb la finalitat de prestar-li el servei sol·licitat i/o contractat, realitzar la facturació del mateix.

 

La base legal per al tractament de les seves dades és l'execució del servei per vostè contractat i/o sol·licitat. L'oferta prospectiva de productes i serveis està basada en el consentiment que se li sol·licita, sense que en cap cas la retirada d'aquest consentiment condicioni l'execució del contracte.

 

Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per a complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal.

 

Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si en ASSEGURANCES PLA BRUNET, S.L. estem tractant les seves dades personals i per tant té dret a exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació del tractament, portabilitat, oposició al tractament i supressió de les seves dades mitjançant escrit dirigit a l'adreça postal a dalt esmentada o electrònica info@assegurancesplabrunet.com, adjuntant còpia del DNI en tots dos casos, així com el dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control (aepd.ec).

ASSEGURANCES PLA BRUNET

Agent exclusiu de FIATC des del 1970

 

Treballem, dia a dia, per a la teva tranquil·litat. Per oferir-te un servei proper i personalitzat. Perquè tinguis la millor assegurança d'acord amb el que tu i els teus necessiteu.

C. Santiago Rusiñol, 6
08512 Sant Hipòlit de Voltregà
BARCELONA

93 857 12 49

691 177 876